Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Još jedan

Raspištoljili se s lovom od Cavanija: U Napoli stiže pojačanje iz Reala

Obrambeni nogometaš Real Madrida Raul Albiol (27) mogao bi karijeru nastaviti u Seriji A, konkretno u redovima Napolija, piše Gazzetta dello Sport.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Albiol ima važeći ugovor s Realom do 2017. godine, ali čelnici kluba su ga voljni pustiti uz odgovarajuću odštetu. Gazzetta ističe da bi cijena za španjolskog reprezentativca mogla biti oko 12 milijuna eura što Napoliju nije problem platiti jer će uskoro sjesti 63 milijuna eura na račun (čim se finalizira transfer Cavanija u PSG).

Albiolu, koji je velika želja trenera Napolija Rafe Beniteza, navodno već pripremljen četverogodišnji ugovor koji će mu ponuditi klub podno Vezuva.

Napoli je ovo ljeto iz Reala već doveo veznjaka Josea Mariju Callejona za 9.5 milijuna eura, a trener Rafael Benitez bi sada volio u momčadi vidjeti još jednog svoga sunarodnjaka. Konkurenciju mu, dodaje Gazzetta, prave Valencia i Atletico Madrid koji su također pokazali zanimanje za Albiola.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider