Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uvjeti dogovoreni

Rakitić uzrujao Sevillu: Real i Barca otpali, već je našao novi klub?!

Španjolski dnevnik El Mundo Deportivo donosi tekst o hrvatskom nogometnom reprezentativcu Ivanu Rakitiću i njegovoj profesionalnoj budućnosti...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Navodi se kako su čelnici andaluzijskog kluba uzrujani Rakitićevim odgađanjem potpisivanja produljenja ugovora, posebice u svjetlu činjenice da su uvjeti suradnje verbalno već odavno dogovoreni.

U klubu su svjesni činjenice da im je ovo posljednja prilika da unovče Rakitića budući mu ugovor istječe na kraju sljedeće sezone, a onda može prijeći u redove bilo kojeg drugog kluba bez odštete. U tekstu se spominje i Barcelonin interes za dovođenjem hrvatskog veznjaka, kao i as iz rukava katalonskog kluba. Naime, Barcelonin napadač Cristian Tello navodno je velika želja Sevillinog trenera Unaija Emeryja, što bi se moglo iskoristiti u pregovorima oko transfera.

S druge strane, španjolska radio-postaja Cadena Cope izvještava da je Rakitićev agent i brat Dejan već dogovorio sve uvjete transfera u Atletico Madrid, kao i da moćni Real Madrid otpao iz utrke za njegovim dovođenjem.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider