Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Napokon love nešto veliko

Rakitić: Utakmica protiv Valencije mi je najvažnija u dresu Seville

Ivan Rakitić sa Sevillom se priprema za uzvratni dvoboj polufinala Europa lige protiv Valencije. Prvi dvoboj otišao je na stranu Seville s 2-0 koja ima priliku na Mestalli izboriti ulazak u finale...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ivan Rakitić bit će glavni adut Andalužana i u ovom susretu, a uzvrat protiv Valencije nazvao je najvažnijom utakmicom u dresu Seville u dosadašnjem dijelu karijere.

"Ovo mi je najveća utakmica u dresu Seville, napokon igramo za nešto veliko. To je sjajno za nas, svi uživamo u ovim trenucima, sanjamo ulazak u finale. Kvalitetno se pripremamo za uzvratni dvoboj i veliki smo optimisti", rekao je Rakitić.

U odnosu na prvi susret na Sanchez Pizjuanu, prema Rakitićevom mišljenju ne treba ništa posebno mijenjati.

"Nema potrebe za velikim promjenama, moramo na ovu utakmicu gledati kao i na svaku drugu. Važno je da radimo ono što smo s trenerom dogovorili i imat ćemo velike šanse. Za nas put ne treba završiti u Valenciji."

Posebnu pohvalu Rakitić je uputio navijačima koji su ih nosili u prvom susretu.

"Teško je to opisati riječima. Kada smo došli na stadion, već tada se osjećalo nešto posebno u zraku. Ponosni smo na njih, dali su nam dodatnu snagu i to je ono što svaki nogometaš sanja. Zbog njih ćemo dati sve od sebe."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider