Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Koliko će platiti?

Telefonski poziv zbog kojeg Rakitića sele u Real Madrid!

Španjolski dnevni list Marca ponovno dovodi u vezu hrvatskog nogometaša Ivana Rakitića u vezu s Real Madridom koji se sve češće spominje kao njegova buduća destinacija...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ivan Rakitić je kao kapetan predvodio Sevillu do ovosezonskog naslova u Europa ligi, a Marca duhovito zaključuje da će 26-godišnji veznjak u kolovozu u Cardiffu vjerojatno igrati europski Superkup, ali se još uvijek ne zna u čijem dresu. Postoji mogućnost, doduše sve manja, da će ostati u Sevilli, a za njega su zainteresirana oba finalista Lige prvaka - Real i Atletico.

Rakitić se oglasio po pitanju poljupca koji je obišao svijet

Autor Fede Quintero podsjeća da saga oko Rakitićeva produljenja ugovora s Andalužanima traje već tjednima. I kad se već činilo da se približila kraju, telefonski poziv iz Reala Rakitićevom bratu i agentu Dejanu sve je zaustavio.

Navodno se trener ''kraljevskog kluba'' Carlo Ancelotti zagrijao za hrvatskog reprezentativca nakon međusobne utakmice dvaju klubova u kojoj je Rakitić briljirao, a još dugo će se pamtiti njegov ''sombrero'' koji je podvalio Pepeu.

Sevillini čelnici, međutim, ponavljaju da prema aktualnom Rakitićevom ugovoru odštetna klauzula iznosi 40 milijuna eura. Vjerojatno je da ga potencijalni kupac neće morati baš toliko platiti, ali svakako bi odšteta trebala biti veća od one koja je dogovorena u slučaju produljenja ugovora (između 20 i 25 milijuna eura).

Marca u zaključku dodaje da će Rakitić, ako na koncu ipak produlji ugovor sa Sevillom, postati najbolje plaćeni igrač u momčadi. Imao bi plaću na razini one koju su u najboljim danima imali Alvaro Negredo i Frederic Kanoute.(TS)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider