Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jedan od najtraženijih

Rakitić spreman na razgovor: To je za mene primamljiva opcija!

Hrvatski nogometaš Ivan Rakitić itekako je tražen igrač trenutačno na europskom tržištu, pa su mu mnogi proricali skori odlazak iz sadašnjeg kluba, Seville...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prvi su se u lov za Rakitićem bacili talijanski klubovi. Lazio je bio prvi interesent, pa se na rimski klub nadovezao Juventus. Potom su krenule glasine kako Rakitića želi veliki dio jakih engleskih klubova, a na kraju je i Paris St. Germain pokazao zanimanje za kapetana Seville.

"S velikom ću radošću sjesti za stol s čelnicima Seville. Spreman sam na razgovor, a produljenje s ovim klubom je za mene primamljiva opcija tijekom idućeg ljeta", rekao je za AS hrvatski reprezentativni veznjak, te nastavio:

"Svi koji me dobro poznaju vrlo dobro znaju s kolikim žarom i s koliko zadovoljstva igram za ovaj klub. Stvarno bi mi bilo drago i dalje igrati za Sevillu, ovaj sam klub strašno zavolio. S izuzetnim žarom ovdje obavljam svaki trening, svaku utakmicu. Toliko mi je lijepo proštetati gradom, biti njegovim dijelom", završio je Rakitić. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider