Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nepromišljnei potezi Hrvata

Rakitić opet briljirao pa pocrvenio: Pogledajte gol s 40 metara!

S gorko-slatkim okusom u ustima završio je hrvatski nogometaš Ivan Rakitić dvoboj svoje Seville protiv Rayo Vallecana u 22. kolu Primere. Andalužani su pred svojim navijačima slavili s 2-1...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U drugoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena Rakitić je sjajno iskoristio pogrešku gostujućeg vratara Rubena koji je istrčao daleko od svoga gola, a potom traljavo ispucao loptu. Ista se odbila do našeg veznjaka koji ju je s oko 40 metara lobom poslao u gol. Rakitiću je to bio četvrti ovosezonski pogodak u prvenstvu i peti ukupno u klupskom dresu.

Nakon samo pet minuta nastavka Fernando Navarro je u kaznenom prostoru srušio Alejandra Domingueza koji je sam izveo penal i donio gostima izjednačenje. Nije, međutim, dugo trajao taj rezultat budući da je samo tri minute kasnije Coke s desne strane proigrao Alvara Negreda, a španjolski reprezentativac je petom matirao Rubena za konačnih 2-1.

U samoj završnici Rakitić si je nepromišljenim potezima odnio nastup kod Real Madrida sljedeći vikend. Najprije je u 89. minuti dobio žuti karton zbog napucavanja lopte nakon prekršaja, a potom je u drugoj minuti sudačke nadoknade pao nakon kontakta s Javijem Fuegom u šesnaestercu. Sudac je to ocijenio simuliranjem te pokazao hrvatskom reprezentativcu drugi žuti karton i put u svlačionicu. Drugo je to Rakitićevo isključenje ove sezone u Primeri.

U drugoj zasad završenoj nedjeljnoj utakmici Malaga nije uspjela slomiti Zaragozu na svojoj La Rosaledi, dvoboj je završio rezultatom 1-1.


Golazo de Rakitic vs Rayo by Veabiri

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider