Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Barca se izvukla

VIDEO: Rakitić zabio i asistirao na Camp Nouu, a onda šok!

Ivan Rakitić postigao je pogodak i asistirao protiv Barcelone, no to je njegovoj Sevilli, u sklopu 4. kola španjolske Primere, bilo dovoljno tek za poraz 2-3...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rakitićeva Sevilla gostovala je kod Barcelone na Nou Campu, te je upisala drugi poraz ove sezone izgubivši bod u četvrtoj minuti sudačke nadoknade! B

Barcelona je povela preko Danija Alvesa u 36. minuti prvog poluvremena, a isti je rezultat stajao na semaforu sve do 75. minute kada je krenula golijada.

Najprije je najbolji nogometaš svijeta Lionel Messi, nakon odlične Neymarove prizemne asistencije s lijeve strane Barcelonina napada, povisio na 2-0, a potom je uslijedio pogodak hrvatskog reprezentativca.

Vitolo se na lijevoj strani Sevillina napada oslobodio nekolicine igrača katalonskog sastava, mirno poslao loptu za Rakitića na nekih 13 metara od gola, što ovaj ne promašuje, već snažno zakucava loptu pored Victora Valdesa.

Sevilla je pogotkom dobila "krila", te je u zavšnici stjerala Barcelonu u njen kazneni prostor. Činilo se da se trud i pritisak isplatio u 90. minuti kada je Coke ubacivanje našeg Rakitića iz kuta iz voleja pospremio u mrežu za 2-2, no potom je uslijedio nokaut za goste.


Barcelona 3-2 Sevilla (All Goals) 14.09... by ourmatch

Igrala se četvrta minuta sudačke nadoknade (od tri pokazane) kada se Messi s desne strane sjurio prema gol-aut liniji, pucao iz mrtvog kuta, portugalski vratar Beto je odbio taj udarac, ali samo do Alexisa Sancheza koji šalje loptu u mrežu za velika tri boda.

Barcelona se pobjedom priključila Atletico Madridu na vrhu prvenstve ljestvice s maksimalnih 12 bodova. Upravo je Atletico u ranije odigranoj utakmici na svom Vicente Calderonu slavio s 4-2 protiv novog prvoligaša – Almerije.

Pobjeda madridskog sastava ni u jednom trenutku nije bila upitna, a strijelci su redom bili David Villa, Diego Costa, Tiago i Raul Garcia.

Recimo i da su Levante i Real Sociedad odigrali susret bez pogodaka.

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider