Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bili su neutješni

Puno suza u Napulju: Plakala mala djeca, Higuain se 'slomio'

U nevjerojatnom raspletu Napoli je s čak 12 bodova ostao bez osmine finala Lige prvaka.

Trebao im je još sam jedan gol protiv Arsenala ili da Borussia nije zabila u 87. minuti u Marseilleu za pobjedu... Ali nije se dogodilo. Napoli je pobijedio vodeću momčad Premierlige i svejedno ispao s 12 bodova u skupini. Dogodilo se to prvi put otkad se igra Liga prvaka.

Viceprvak Europe se spasio: Napoli prvi u povijesti ispada s 12 bodova!

''Nismo ništa krivo napravili. Imali smo 12 bodova, isto kao Arsenal i Borussia, ali svejedno smo ispali. To je bizarno, jer neke momčadi prođu dalje sa samo jednom pobjedom'', rekao je Gonzalo Higuain koji je nakon utakmice neutješno briznuo u plač.

No, bilo je suza u Napulju i uoči utakmice. Dječak koji je s kapetanom Arsenala Mikelom Artetom izlazio na teren plakao je i plakao. Pokušao ga je smiriti Bask, a i neki domaći igrači, no klinac je bio neutješan.

Ne znamo je li se prestrašio buke na San Paolu ili nečeg drugog. Plakao je i plakao od tunela pa sve do odlaska s terena nakon što su momčadi izašle na centar.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider