Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Riječ o težoj ozljedi

PSG u problemima: Poznato koliko će Ibra izbivati s terena?

Francuski mediji otkrili su da je Zlatan Ibrahimović, dan nakon velike pobjede PSG-a protiv Chelseaja (3-1) u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige prvaka, izgubljen na dva do četiri tjedna...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Švedski je napadač PSG-a napustio travnjak u 68. minuti utakmice zbog bolova u bedrenom mišiću, a dan nakon susreta otkriveno je da je riječ o težoj ozljedi, odnosno da će Ibra izbivati s travnjaka između dva i četiri tjedna.

Ukoliko se blaže prognoze pokažu točnima, Ibrahimović će propustiti uzvratnu utakmicu LP-a protiv Chelseaja u Londonu i vjerojatno prvu polufinalnu. Ukoliko bude izbivao četiri tjedna, tada će Šveđanin propustiti obje polufinalne utakmice, ukoliko se naravno PSG plasira, odnoso izbaci Chelsea.

Prva je to ozbiljnija ozljeda švedskog napadača otkako je 2012. godine stigao u glavni grad Francuske. Ibrahimović je ove sezone najbolji PSG-ov strijelac kako u Le Championnatu (25 golova), tako i Ligi prvaka (10 golova). (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider