Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Otvorena su vrata

PSG lovi zvijezdu Real Madrida: 'Učinili smo sve da dovedemo Ronalda!'

Prema pisanju francuskih medija aktualni tamošnji nogometni prvak PSG prati razvoj situacije oko španjolskog braniča Real Madrida – Sergija Ramosa...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što su u javnost procurile priče da je predsjednik Real Madrida, Florentino Perez, otvorio izlazna vrata pouzdanom španjolskom reprezentativcu Sergiju Ramosu, pojavili su se i prvi zainteresirani kupci. Tako barem tvrdi Le10Sport, koji vjeruje da su se predstavnici obaju klubova već sastali i odradili preliminarne razgovore.

Ramos se našao na popisu igrača koji bi mogli napustiti klub, nakon što je otvoreno progovorio o svojem nezadovoljstvu tretmanom u momčadi. Ramos je član Real Madrida od 2005. godine, kada je redove madridskog kluba pojačao dolaskom iz Seville.

Leonardo: Napravio sam sve da dovedem Ronalda u PSG

 

U isto vrijeme bivši sportski direktor PSG-a, Brazilac Leonardo, priznao je da je učinio sve što je bilo u njegovoj moći da nagovori Cristiana Ronalda da dođe na Park prinčeva.

"Razmišljali smo o dovođenu Ronalda. Napravio sam sve što je bilo u skladu s pravilima da ga dovedem u Pariz, ali bilo je nemoguće nagovoriti ga da napusti Real Madrid", otkrio je Leonardo za Telefoot.

Priznao je da mu je još jedan igrač bio meta koju nije uspio ''pogoditi'' - 20-godišnji veznjak Paul Pogba.

"Naravno da Pogba ima kvalitetu da igra za PSG. Razmišljali smo o njemu i smatrali da bi bilo odlično uložiti u njega jer je jedan od najboljih veznjaka na svijetu", kazao je Leonardo o mladiću koji je u ljeto 2012. prešao iz Manchester Uniteda u Juventus. (TS)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider