Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Otimaju ga Barceloni?

PSG blizu dovođenja jednog od najtraženijih mladih igrača!

Roma i PSG blizu su dogovora o transferu 19-godišnjeg obrambenog nogometaša Marquinhosa na Park prinčeva, tvrdi talijanski Il Messaggero…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mladi je Brazilac prošlo ljeto došao u Rim iz Corinthiansa i već je u prvoj sezoni u Seriji A oduševio u tolikoj mjeri da su se za njega počeli otimati brojni europski velikani i bogataši. Dugo se činilo da je Barcelona prvi favorit za dovođenje talentiranog nogometaša, ali Katalonci su se u zadnje vrijeme malo povukli, a u prvi je plan iskočio bogati PSG.

Il Messaggero tvrdi da je Roma odbila prvu ponudu od 25 milijuna eura, ali je navodno spremna prihvatiti 30 milijuna eura odštete. Ode li Marquinhos doista u francusku prijestolnicu, to bi moglo otvoriti vrata transferu Thiaga Silve iz PSG- a u Barcelonu.

Podsjetimo, Roma je prije nekoliko dana dovela mladog hrvatskog nogometaša Tina Jedvaja koji bi mogao uskočiti na mjesto Marquinhosa. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider