Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Velike promjene

Prva meta Cityja najbolji mladi igrač Europe: Spremili 35 milijuna eura!

Velike se promjene očekuju na Etihadu ove sezone, nakon što je klub ostao praktički bez ičega proteklih mjeseci. Jedan se zaokret već dogodio, čelnici su smijenili prvog trenera Roberta Mancinija...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Moglo bi se svašta dogoditi i kada je igrački kadar u pitanju, pa se tako navode mnogi mogući odlasci. Kada su u pitanju pojačanja izgleda da trenutačno čelnici kluba najviše rade na dovođenju sjajnog 21-godišnjeg nogometaša Malage Isca Alarcona, buduće velike zvijezde španjolskog nogometa.

>> Mancini dobio otkaz u Cityju: 'Ispao sam glup i nisam ništa razumio'

City je spreman ispuniti uvjete ugovora koje ima Isco s Malagom, odnosno, platiti odštetnu klauzulu od 35 milijuna eura. Isto tako, čelnici ovogodišnjeg engleskog doprvaka se, navodno, ovih dana nalaze u Malagi gdje s predstavnicima igrača dogovaraju uvjete nogometaša pri prelasku na Etihad. Klub iz Manchestera je, navodno, spreman Iscu ponuditi četverogodišnji ugovor.

Inače, Isco je ovogodišnji je dobitnik nagrade ''Golden Boy'' koju talijanski dnevnik Tuttosport dodjeljuje najboljem europskom U21 nogometašu.

Podsjetimo i da su mnogi mediji naveli kako je vrlo vjerojatno Mancinijev nasljednik na klupi Manchester Cityja baš dosadašnji trener Isca u Malagi - čileanski strateg Manuel Pellegrini. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider