Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Neće u PSG

Proslavljeni francuski reprezentativac preuzima Romu

Laurent Blanc sasvim blizu dolaska na trenersko mjesto Rome...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ono što je Le Parisien pisao prije nekoliko dana očigledno nije točno. Francuski dnevnik je navodio kako je tamošnji nogometni prvak Paris St. Germain sve dogovorio s Laurentom Blancom.

Trebao je taj 47-godišnji francuski stručnjak, i nekada ugledni reprezentativac "tricolora", preuzeti PSG i voditi ga iduće sezone, no takve informacije očigledno nisu točne. L'Equipe danas, pak, donosi vijesti kako je Blanc zapravo na sve sigurnijem putu prema Serie A i to na trenersko mjesto Rome. 

Roma je dosad imala veliku želju za Massimilianom Allegrijem, ali je ovaj dogovorio ostanak u Milanu. Roma je tako nastavila na drugim adresama tražiti zamjenu za Aurelija Andreazzolija koji je vodio Rimljane u drugom dijelu završene sezone, ali je već sada bivši na toj dužnosti.

Blanc je bez posla od prošle godine i kraja Europskog prvenstva gdje je vodio Francusku, a prije toga je s Bordeauxom bio prvak Le Championnata.

Italija Blancu nije strana jer je kao nogometaš tamo igrao u Napoliju i Interu. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider