Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ne ide

Prosinečki: Kad sam vidio reakciju igrača, predomislio sam se

Robert Prosinečki nakon lošeg ulaska u sezonu s Kayserisporom i samo šest bodova u 11 kola nakon poraza 0:3 od Bilićevog Bešiktaša je podnio ostavku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ipak, čelnici kluba ostavku nisu prihvatili, pa će Žuti i dalje sjediti na klupi turskog prvoligaša te pokušati razbuditi momčad.

''Nismo postavili neke velike ciljeve pred sezonu. Odigrali smo 11 vrlo loših utakmica, ali treba reći kako je tu bilo nekih sudačkih odluka protiv nas kao i dosta nesreće s ozljedama. Došli smo do jedne točke kada sam preuzeo odgovornost i podnio ostavku'', rekao je Prosinečki te otkrio zašto je odluku promijenio:

''Kada sam vidio reakciju igrača i uprave te njihovu vjeru u mene, ponovno sam razmotrio moju odluku. Nakon što sam vidio koliko povjerenje tih ljudi imam, odlučio sam se vratiti na dužnost. Nadam se da će sada biti bolji, imamo kvalitetne igrače. Cilj nam se ići naprijed. Mogu obećati borbu'', zaključio je Žuti za službene stranice kluba.(Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider