Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Podnio ostavku

Prosinečki: Bolje da ne pričam ni o Dinamu ni o Zvezdi

Robert Prosinečki je nakon poraza Kayserispora od Bilićevog Bešiktaša 0:3 podnio ostavku na mjesto trenera, međutim uprava kluba ostavku je odbila. Ipak, ako je vjerovati riječima Žutog na klupu Kayserispora se neće vratiti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Razgovaram s ljudima iz uprave, ne daju mi da odem... Imamo sutra još jedan sastanak, ali već sam im rekao da je za njih bolje da nađu drugog trenera. Osjećam da više ne mogu pomoći. Jednostavno ne mogu'', rekao je Prosinečki za Mozzartsport.

U Turskoj će ostati do prosinca jer je kćerke upisao tamo u školu.

''Bit ću tu do prosinca. Upisao sam djecu u školu i pričekat ćemo do polugodišta, tek su došle iz Zagreba. Što je tu je, na takav sam se život odlučio kada sam se počeo baviti ovim poslom.''

Za kraj je Prosinečki izjavio kako o klupi Dinama, kao i Crvene zvezde, ne razmišlja.

''Bolje da ne pričam o tim kombinacijama, ni o Zvezdi ni o Dinamu. Iskreno da vam kažem, nitko me nije ni zvao. Pa do jučer sam imao angažman. Sada očekujem neke pozive, ali moje ambicije su vezane uz inozemstvo. Želim i mislim da mogu tamo raditi'', zaključio je Žuti. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider