Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Danas im se smiju

Promašaj stoljeća: Španjolci odbili kupiti Halilovića za 'siću'?

Barcelona ga je platila nekoliko milijuna eura, a španjolski mediji pišu kako je prije dvije godine netko napravio jako veliku grešku...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Betis je imao u ruci potpisivanje ugovora s mladom hrvatskom nogometnom nadom još prije dvije godine. Dinamo je za Alena Halilovića tada tražio neznatan iznos od 90.000 eura, pišu španjolski mediji.

Bilo je to 2012. godine kada je član tehničkog tajništva Betisa u Zagrebu prisustvovao sastanku s čelnicima kluba i vratio se u Sevillu s praktički dogovorenim transferom.

No, pri povratku u Sevillu pokušao je uvjeriti skauta Vladu Stošića i jednog od čelnih direktora Betisa Josea Antonia Boscha kako bi Halilović bio jedinstvena prilika za njih, ali oni su ga odbili.

Španjolski mediji špekuliraju da je sporan bio zahtjev Halilovićevog oca Sejada da čitava obitelj preseli u Sevillu, te da im klub osigura posao.

Sve što je uslijedilo nakon toga, poznato je široj javnosti. Halilović je potpisao za Barcelonu B, a tko je dobio, a tko izgubio tek ćemo vidjeti.(Agencija VLM)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider