Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Real ili Man United?

Prodaja Rooneyja Chelseaju diže paniku u Tottenhamu

U engleskim medijima se nastavlja priča o Wayneu Rooneyju, nogometašu ManchesterUniteda, oko kojeg se zakuhalo nakon izjava njegovog trenera Davida Moyesa...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Podsjetimo kako je David Moyes indirektno dao do znanja engleskom reprezentativcu da nije u prvom napadačkom planu, nakon čega je Wayne Rooney iskazao ljutnju i zbunjenost. Priča se dodatno zakomplicirala ekspresnom ponudom Chelseaja koja odbijena.

Mirror piše kako se Manchester United sprema za utrku s madridskim Realom za velškog nogometaša Garetha Balea, inače člana Tottenhama koji mu navodno nudi novi ugovor s duplo većom plaćom.

Manchester United će po pisanju Mirrora ponuditi londonskom klubu 60 milijuna eura za 24-godišnjeg Balea, a isti izvor kaže kako je to "novac od skorašnje Rooneyjeve prodaje".

Inače, dosad se doimalo kako je Bale na sigurnom putu, jednog dana, prema Madridu i Realu. Primjerice, eminentni španjolski AS je tvrdio kako je madridski klub siguran u napadačev transfer u tolikoj mjeri da je ne samo rezervirao, već i pustio u proizvodnju dres s brojem 11 na kojem je Baleovo ime.

Uz to, AS je pisao i da bi ukupna vrijednost transfera, pri čemu se misli na odštetu londonskom Premierligašu te na igračev višegodišnji ugovor, madridski klub mogla koštati između 100 i 150 milijuna dolara.

Podsjetimo da je prošle sezone Bale postigao 21 pogodak, uz pet asistencija, tijekom 33 prvenstvena nastupa za klub s White Hart Lanea.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider