Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prvak loše krenuo

Problemi na Old Traffordu?: 'Van Persie baš ne voli Moyesa'

Loš start u sezonu Manchester Uniteda odmah je povukao neke glasine...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Četiri boda iz prve tri utakmice engleskog prvaka razočarala su mnoge navijače Manchester Uniteda. Istina, igrali su u prva tri kola dva velika derbija, s Chelseajem i Liverpoolom, ali činjenica je kako nisu postigli ni gola rivalima.

Na Old Traffordu smo gledali dosadnu utakmicu u kojoj ni Jose Mourinho ni David Moyes prvenstveno nisu željeli izgubiti. No, navijače više peče poraz na Anfieldu od povijesno najvećeg rivala Liverpoola.

Nakon odlaska Sir Alexa Fergusona, pred Moyesa nije odmah stavljen imperativ osvajanja naslova. No, navijači Uniteda navikli su pobjede i trofeje, pa će biti zanimljivo vidjeti koliko će trajati strpljenje ukoliko se nastave nešto lošiji rezultati.

Neki engleski mediji već špekuliraju oko mogućih nesuglasica u svlačionici. Daily Star donosi priču o nezadovoljstvu Robina Van Persieja. Naravno da je takve stvari vrlo teško provjeriti, ali tvrde sljedeće...

''Robin nije sretan i kada je tako to će jasno pokazati na terenu. Kada je frustriran, napravit će nešto glupo, što smo mogli vidieti protiv Liverpoola'', prenosi Daily Star izjavu jednog Van Persiejevog prijatelja.

RVP je umalo zaradio crveni karton već u prvih 45 minuta derbija na Anfieldu. Imao je sreće, jer je već imao javnu opomenu kada se pokoškao s nekoliko igrača Liverpoola.

''Osjeća kako to nije to s novim menadžerom. Nedostaje mu Fergie s kojim je obožavao raditi i za njega igrati. Neke Moyesove metode na treninzima nisu mu po volji'', tvrdi isti izvor.

No, nizozemski napadač negira takve insinuacije.

''Radimo dobro s Davidom Moyesom. On ima svoj vlastiti pristup i metode i to je po meni u redu. Svi rade naporno. Predsezonske pripreme u Australiji i Aziji dat će rezultate i u momčadi je sjajna atmosfera'', rekao je Van Persie.

''Moyes ima svoj stil s kojim sam sretan. Brine se za treninge, priprema nas dobro za svakog protivnika i brine se da su igrači oštri. Srećom nas je prošlogodišnji premierligaški naslov učinio još gladnijima.''

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider