Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Burno u Bayernu

Priznao da možda odlazi, pa ga dočekala žestoka reakcija Beckenbauera!

Na press-konferenciji uoči uzvratnog ogleda osmine finala nogometne Lige prvaka između Bayerna i Arsenala, Bayernov veznjak Toni Kroos dao je naslutiti da bi mogao napustiti aktualni klub...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Aktualni Kroosov ugovor s Bayernom istječe 2014. godine, a prema medijskim napisima najozbiljniji konkurent za njegovo dovođenje je Manchester United.

"Nije tajna da je Premierliga opcija za mene. Čuo sam da ljudi pišu da bih mogao otići u Englesku. Ali s mojeg stajališta nema ništa novoga i nije donesena nikakva odluka", rekao je Kroos.

"Situacija je takva da trenutno nemam nikakav dogovor u Bayernu. Istovremeno, nemam dogovor niti igdje drugdje", dodaje Kroos, kojem aktualni ugovor s bavarskim velikanom istječe na ljeto 2015. godine.

Par trenutaka nakon Kroosa oglasio se na istu temu i Bayernov trener Pep Guardiola.

"Rekao sam mu da ga mogu učiniti još boljim igračem. Nadam se da ću ga imati još puno sezona."

Bayernov počasni predsjednik Franz Beckenbauer pak tvrdi kako nema nezamjenjivih:

"Nema igrača koji je vrijedan da se zbog njega mijenja cijela struktura plaća. Nitko nije nezamjenjiv. Ako igrač želi ostati u Bayernu onda mu samo mogu savjetovati da se ne precjenjuje." (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider