Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Kraljevi prokockali naslov

Ozljeda Ronalda i neviđena glupost Reala: Barca ima sve u svojim rukama!

Nogometaši Real Madrida odigrali su tek 1-1 na gostovanju kod Valladolida u zaostaloj utakmici 34. kola Primere i tako sveli svoje šanse u osvajanje naslova na minimum...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Situacija se činila sjajno za sastav Carla Ancelottija prošlog vikenda budući je vodeći Atletico kiksao (2-0) poraz od Levantea, dok su njih čekale utakmice protiv Valencije i Valladolida. No, u njima su osvojili tek dva od maksimalnih šest bodova (2-2 protiv Valencije) i sada su njihovi izgledi za naslov prvaka svedeni tek na teoriju.

Real za vodećim Atleticom dva kola prije kraja zaostaje četiri boda, a nakon njihovog novog kiksa veliku priliku za naslov ima Barcelona. Katalonci pobjedom protiv Elchea i Atletica postaju prvaci, iako će imati isti broj bodova kao i momčad Diega Simeonea (bolji međusobni omjer).

Ronaldo igrao tek osam minuta

Real je poveo u 35. minuti sjajnim golom Sergija Ramosa iz slobodnog udarca, ali je primio gol u 85., a strijelac za Valladolid bio je Humberto Osorio glavom nakon ubacivanja iz kornera.

''Kontrolirali smo utakmicu 70 minuta i onda je ispustili iz ruku u zadnjih 20. Nije to bilo pitanje našeg odnosa prema igri jer naš vratar Iker Casillas nije imao nikakvog posla. Loše smo se branili prilikom prekida i to nam je odnijelo pobjedu'', izjavio je Ancelotti.

Luka Modrić je odigrao svih 90 minuta za Real dok je Cristiano Ronaldo bio prisiljen napustiti igru već u devetoj minuti zbog ozljede zadnje lože. 

''Vidjet ćemo u sljedećih nekoliko dana kako je Cristiano, ali ne radi se o ozbiljnom problemu. Zamijenio sam ga jer je osjetio nelagodu u nozi'', rekao je Ancelotti nakon utakmice.

Podsjećamo, Ronaldo se vratio u Realov kadar u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka protiv Bayerna, nakon što je prethodno propustio četiri utakmice zbog problema s koljenom i zadnjom ložom, uključujući finale Kupa kralja protiv Barcelone.

Finalni ogled Lige prvaka između Reala i Atletica na rasporedu je 24. svibnja, dok portugalska reprezentacija otvara nastup na Svjetskom prvenstvu u Brazilu 16. lipnja ogledom protiv njemačke reprezentacije.(TS) 

Ljestvica:

1. Atletico Madrid 36 28 4 4 75-24 +51 88
2. Barcelona 36 27 4 5 99-32 +67 85
3. Real Madrid 36 26 6 4 101-35 +66 84


Real Valladolid vs Real Madrid 1-1 All Goals... by Ashsport

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider