Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Velika prilika za Kraljeve

Nemoćni i Messi i Neymar: Atletico i Barca oduševili - Real!

Dugoočekivani derbi prve španjolske nogometne lige između Atletico Madrida i Barcelone na Vicente Calderonu okončan je s razočaravajućih 0:0.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Daleko od toga da nije bilo prilika, međutim vratari su na obje strane bili daleko raspoloženiji od napadača obiju momčadi. Susret je započeo bez dvije od tri najveće zvijezde u klubovima, Lionela Messija i Neymara, ali s Diegom Costom u napadu Atletica. No, ni novopečeni španjolski reprezentativac, ni Messi i Neymar u nastavku nisu uspjeli donijeti prevagu, odnosno donijeti svojoj momčadi sva tri boda.

Najbolju priliku susreta imao je Arda Turan u posljednjoj trećini susreta, ali je njegov udarac s otprilike 11 metara sjajno obranio Victor Valdes. Imao je i Messi nekoliko svojih pokušaja, ali bez pravih rezultata. Diego Costa je pak jedinu svoju pravu priliku zapucao preko gola.

Ovakvom se ishodu najviše razveselio Real Madrid, koji u nedjelju ima priliku smanjiti zaostatak za oba sastava koji drže vrh prvenstvene ljestvice. Real u nedjelju gostuje kod Espanyola, a ukoliko pobjedi približit će se vodećem dvojcu na tri boda.

Primera, 19. kolo:

Athletic Bilbao - Almeria 6-1 (Mikel Rico 6, Herrera 10, Laporte 30, Aduriz 52, Ibai 68, 87-11m / Barbosa 34)

Atletico Madrid - Barcelona 0-0

Redoslijed: 1. Barcelona 50 (19 utakmica), 2. Atletico Madrid 50, 3. Real Madrid 44 (-1), 4. Athletic Bilbao 36, 5. Real Sociedad 32 (-1)..., 14. Almeria 19...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider