Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
PSG vs Real

VIDEO Ibra i Cavani se obrukali, Realu trijumf donijela čudesna akcija 'klinaca'!

Real Madrid je u prijateljskom susretu igranom na stadionu Khalifa u Dohi s 1:0 svladao PSG…

Bila je to prava revijalna utakmica, premda je viđen samo jedan pogodak. Onaj iz 18. minute, kada je Jese Rodriguez lijepo poentirao nakon briljantne asistencije svog vršnjaka Alvara Morate.

Carlo Ancelotti krenuo je od samog početka s Cristianom Ronaldom i 10 Španjolaca! I to većinom 'klinaca'. Jer osim Jesea i Morate, za Real su startali i Nacho, Casado, Illarramendi, te Jose Rodriguez. Luka Modrić gledao je prvo poluvrijeme s klupe.

Laurent Blanc započeo je pak dvoboj s praktički najjačom postavom. Napao je PSG s trojkom Ibrahimović-Cavani-Lavezzi, no udarne zvijezde Parižana propisno su se ispromašivale.

Cavani je katastrofalno reagirao kada se našao 'oči u oči' s Diegom Lopezom, dok je Zlatan Ibrahimović u jednoj situaciji 'glumio' Ronaldinha, da bi se pošteno obrukao nakon što je Arbeloa lakoćom pročitao i zaustavio očajni pokušaj atraktivnog driblinga.

Od 46. minute Ancelotti je promijenio kompletni sastav. Modrić je zaigrao u sredini terena uz Casemira. Mijenjao je i Blanc, no rezultat je ostao netaknut. Iako su Kraljevi u dva navrata pogađali okvir vrata, a još nekoliko dobrih šansi propustio je i PSG...

Iz drugog poluvremena vrijedi izdvojiti i pomalo komičnu scenu kada je Realovom beku Carvajalu loptu oduzela – korner zastavica. (!)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider