Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Sanjao sam o ovome'

Predstavljen Ancelotti: Real će igrati napadački i spektakularno!

U Madridu je, s početkom u 13 sati, na konferenciji za novinare predstavljen novi trener Reala – Carlo Ancelotti...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Godinama sam sanjao o ovome danu. Pritisak na klupi našeg kluba je normalna stvar, no uvjeren sam da je pred nama period koji još dosada nismo u klubu imali. Liga prvaka je cilj svih nas, a pogotovo navijača. Vjerujem da smo doveli čovjeka koji će nas odvesti do tog cilja. Predstavljam vam Carla Ancelottija'', rekao je predsjednik Real Madrida prije nego li je prepustio govorničko mjesto talijanskom stručnjaku.

''Jako sam uzbuđen i sretan što sam ovdje'', rekao je Ancelotti na skromnom španjolskom, ali najavio:

''Uskoro ću puno bolje govoriti jezik.''

''Moj cilj je jasan! Najprestižniji klub na svijetu mora pobjeđivati i igrati pritom spektakularan nogomet. Povijest i tradicija ovog kluba jest da igra napadački i spektakularno, pa ćemo upravo to ponuditi našim navijačima u idućoj sezoni'', rekao je Talijan te nastavio:

''Valdebebas je sjajan trening-centar gdje imam apsolutno sve potrebno za rad. Uz to imam veliku podršku predsjednika kluba, ali i koliko sam vidio navijača. Mislim da će naredna sezona biti prepuna sreće za Real Madrid'', zaključio je Ancelotti na predstavljanju.

Ancelotti na klupi Real Madrida nasljeđuje Josea Mourinha, novog menadžera Chelseaja, Ancelottijevog bivšeg kluba. Talijanski strateg potpisao je s ''kraljevskim klubom'' trogodišnji ugovor.

Na mjesto Ancelottija u PSG-u dolazi 47-godišnji Laurent Blanc, koji je 1998. godine kao igrač s francuskom reprezentacijom osvojio naslov svjetskog prvaka, te europskog 2000. godine. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider