Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Puni stupce medija

Predsjednik Seville frustriran zbog Rakitića: Sve smo dogovorili, ali...

Predsjednik Seville Jose Castro za službenu klupsku stranicu progovorio je o Ivanu Rakitiću i Albertu Morenu koji se često spominju kao igrači na izlaznim vratima iz Seville...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rakitićev ostanak ili odlazak iz Seville već mjesecima puni stupce u medijima, a predsjednik Jose Castro vrlo je frustriran cijelom situacijom jer tvrdi da je s Rakitićem sve dogovoreno.

"Produženje ugovora s Ivanom za nas je vrlo važna stvar i to će odrediti naš budžet za narednu sezonu. Uistinu želimo Rakitićev ostanak kako momčad bila snažna i sljedeće sezone. On ima ugovor na još jednu sezonu i činjenica je da je već prošlo puno mjeseci otkako smo postigli dogovor, a da ugovor nije potpisao. Jako sam frustriran zbog toga", istaknuo je Castro.

Nije samo Rakitić na meti drugih klubova, u posljednje vrijeme sve češće se spominje odlazak i Alberta Morena.

"Istina je da postoji interes Liverpoola, no tek ćemo vidjeti koliko je realno da se on i realizira. Mi nećemo nikoga siliti na ostanak u klubu, tko god želi otići iz kluba, ima otvorena vrata, međutim mi ćemo biti ti koji će određivati cijenu. Nalazimo se u ekonomski stabilnom položaju i ne moramo na silu prodavati igrače. Bit ćemo vrlo čvrsti i prodavat ćemo igrače samo u slučaju da imamo mogućnost ostati konkurentni", dodao je Castro. (TS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider