Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Teška vremena

Predsjednik Barcelone progovorio o transferu Halilovića i Messiju

Predsjednik katalonskog diva Josep Maria Bartomeu poslao poruku ohrabrenja za fanove Barcelone te naglasio da je Halilović potpisao za Barcu B

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vremena su teška za Barcelonu. Kataloncima, koji još pate od posljedica kontroverznog transfera Brazilca Neymara, Fifino izricanje oštre sankcije koja zabranjuje dovođenje nogometaša u sljedeća dva prijelazna roka nije donijelo dobre vijesti.

No, Fifina presuda ipak nije dovela u pitanje transfer Alena Halilovića iz Dinama kako se nagađalo.

Tako je predsjednik katalonskog diva Josep Maria Bartomeu poslao poruku ohrabrenja za fanove Barcelone te naglasio da je Halilović potpisao za Barcu B. Time je pomalo razočarao, ali i rastužio Manchester City i United koji su Halilovića planirali uzeti pod svoje.

"Alen Halilović je potpisao za Barcelonu B, a Andoni Zubizarreta radi na pripremama za prijelazni rok. Ne vjerujem da ima potrebe remetiti naše planove. Sigurno ćemo se žaliti Fifi, a ako treba, otići ćemo i na Sportski sud", rekao je Josep Maria Bartomeu.

Kao što se očekivalo, predsjednik se osvrnuo i na nogometni stup trenutne momčadi, napadača Lionela Messija.

"Nema potrebe da brzamo , Messi želi ostati, i mi želimo njegov ostanak. Želimo ga učiniti najplaćenijim nogometašem na svijetu." (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider