Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sreća ga nije pomilovala

Pranjić odlazi iz Sportinga: Nova destinacija - Primera!

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac, 31-godišnji Danijel Pranjić, blizu je odlaska na posudbu u redove španjolskog prvoligaša Celte iz Viga, prenosi Marca iz portugalskih medija…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pranjić je minulog ljeta prešao iz Bayerna u Sporting, s kojim je potpisao trogodišnji ugovor. Sreća ga nije pomilovala, jer je stigao u ovaj veliki portugalski klub baš u sezoni najgore krize i očajnih rezultata. Zbog toga je nedavno dobio već trećeg trenera ove sezone.

Usto je Pranjić imao i problema s ozljedom, pa je ukupno prikupio tek 18 nastupa u svim natjecanjima, od čega 9 u prvenstvu. Nije postigao niti jedan pogodak.

Pranjićev trogodišnji ugovor sa Sportingom sadrži klauzulu o odšteti od 15 milijuna eura. Celta želi dovesti hrvatskog nogometaša na posudbu do kraja sezone, uz mogućnost otkupa ugovor na ljeto. S takvim raspletom se Sporting slaže, a ni Danijel Pranjić, bivši lijevi branič, odnosno veznjak Osijeka, Dinama, Heerenveena i Bayerna, navodno nema ništa protiv. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider