Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U Barci će biti sretni

Poznat sudac Clasica: Cristianu Ronaldu se ovo neće svidjeti...

Alberto Undiano Mallenco sudit će sljedeći El clasico, najveći derbi španjolskog, ali i svjetskog nogometa u kojem će 23. ožujka Real Madrid ugostiti Barcelonu na Santiago Bernabeuu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bit će mu to već drugi ovosezonski El clasico, budući je sudio i u njihovom prvom ovosezonskom ligaškom ogledu 26. listopada koji je Barcelona na Camp Nou dobila s 2:1. Izazvao je tada dosta kontroverzi budući da je pri rezultatu 1:0 propustio dosuditi očiti jedanaesterac za Real Madrid, nakon prekršaja na Cristianu Ronaldu.

Undianu Mallencu je pripala čast suditi sraz ovih suparnika i 2011. godine u finalu Kupa kralja kada je Real slavio golom Cristiana Ronalda u produžetku.

Prošlo je 20 godina otkako je neki sudac sudio dva ligaška El clasica u istoj sezoni, a tada je čast pripala Joaquinu Uriju Velazquezu.

Ukupno će to Undianu Mallencu biti sedmi ligaški Clasico koji će suditi u karijeri, a u prethodnih šest četiri je pobjede odnijela Barcelona, uz jedan remi i jednu pobjedu Reala.

)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider