Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Još mi se smijao'

Pozadina sukoba Hrvata i Srbina: 'Udario me šakom, a bio mi je poput brata'

Što se događa s Marko Livajom, pitaju se mnogi ovih dana...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon vijesti o novom incidentu Marka Livaje u Atalanti, svi se pitaju kakvih to problema s ponašanjem ima mladi hrvatski napadač. Čelnici Atalante kaznili su Marka Livaju izbacivanjem iz momčadi za utakmicu protiv Juventusa, a razlog je sukob sa srpskim veznjakom Ivanom Radovanovićem na treningu.

Ranije ove sezone 19-godišnji je napadač također suspendiran na jednu utakmicu zbog incidenta na treningu. Tada se htio fizički obračunati s trenerom Stefanom Colantuonom nakon čega je pola momčadi tražilo da ga se izbaci iz kluba. Najviše ga branio upravo srpski nogometaš.

''Poslije duela unio mi se u lice. Pokušao sam se odmaknuti, ali me udario šakom u glavu. Srećom, bio sam okrenut inače bi mi slomio nos. Ne znam što mu se dogodilo. Prihvatio sam ga kao brata, vozio sma ga na treninge i vraćao kući iako živim na drugom kraju grada'', rekao je za srpske medije Radovanović.

''Što se nogometnih vještina tiče on je fantastičan. Savjetovao sam mu da smiri narav, ali očito je ljudski ispod svakog kriterija. Nisam mogao vjerovati kad sam još vidio da mi se smije dok sam krvavog lica išao u ambulantu. Takvim osobama nije mjesto u nogometu'', poručio je šokirano Radovanović.

Trener Atalante Stefano Colantuono nije se nakon dvoboja protiv Juvrentusa želio previše osvrtati na ovaj slučaj.

''Livaja zna što je napravio. Ne želim govoriti o tome. Klub je donio odluku koja je, mislim, ispravna'', poručio je Colantuono.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider