Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Dva najveća kluba na svijetu'

'Posljednji škotski kralj': Utakmice s Realom veće su no s Barcom!

Menadžer Manchester Uniteda Alex Ferguson najavio je u službenom magazinu kluba s Old Trafforda okršaj s Real Madridom u osmini finala Lige prvaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

„Bit će to fantastičan spektakl između dva najveća kluba na svijetu. Mislim da će ta utakmica biti bolja nego da se sastaju United i Barcelona“, kazao je Ferguson te dodao da slavna povijest obaju klubova ukazuje da se radi o dvama najvažnijim klubovima Lige prvaka.

„Između Reala i Uniteda vlada određena romansa, sve govori da ove dvije utakmice mogu biti najveće u povijesti u Lige prvaka“, tvrdi „posljednji škotski kralj“, kako ga neki nazivaju na „Otoku“. Fergusonove rečenice zasigurno nisu fina glazba za uši navijača Barcelone, Liverpoola, Bayerna, Milana ili Ajaxa, klubova koji su osvojili i igrali više finala elitnog klupskog natjecanja no klub s Old Trafforda.

Ferguson je progovorio i o ponovnom susretu s Cristianom Ronaldom, koji je prije prelaska u Real nekoliko godinama nosio dres Manchester Uniteda.
„Imat će sjajan doček na Old Traffordu, jer se radi o fantastičnom nogometašu koji je ostavio veliki trag u našem klubu. No, kada utakmica krene, navijači mogu zviždati i meni i njemu“, smijući se kazao je Ferguson.

„Ako se vratimo u Manchester s povoljnim rezultatom, imat ćemo veliku šansu za prolaz dalje. Mislim da ćemo imati dosta šansi za pogodak na Bernabeuu. Ako postignemo pogodak, vjerujem da ćemo imati dobre izglede za prolaz dalje“, zaključio je menadžer Uniteda. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider