Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jedan od najboljih na svijetu

Poruka za Arsenal i društvo: 'Nikad nisam vidio takvo što, možda sad vrijedi funtu više'

Menadžer engleskog nogometnog kluba Liverpoola, Brendan Rodgers, bio je pomalo sarkastičan nakon što je njegov napadač Luis Suarez, u 5-1 pobjedi nad Norwichem, upisao četiri gola i asistenciju...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Podsjetimo, vodeći sastav premierligaške ljestvice Arsenal je ovog ljeta pokušao dovesti sjajnog urugvajskog napadača u svoje redove, pa je jednom prilikom bio ponudio 40 milijuna i jednu funtu. Arsenal je vjerovao da u Suarezovom ugovoru postoji otkupna klauzula u visini 40 milijuna funti, no to se pokazalo kao lažna informacija, a "topnici" su zbog te dodatne funte postali predmet sprdnje. Priliku da se iskali iskoristio je i Rodgers:

''Užitak je gledati ga kako igra, a ja i dalje vjerujem da će Suarez svoje najbolje nogometne godine dati Anfieldu. On i Liverpool idu zajedno kao ruka i rukavica. Jako je sretan ovdje i snažno je povezan s klubom i navijačima'', rekao je Rodgers, pa ispalio:

''Njegov nastup je bio briljantan. Nikada nisam vidio takvo što. Mislim da ga trebate smatrati jednim od najboljih napadača svijeta nakon ovakve predstave. Možda sada vrijedi čak i funtu više!''

Liverpool nakon 14 odigranih kola zauzima četvrto mjesto, te zaostaje za vodećim Arsenalom sedam bodova, dok mu Manchester City bježi bod, a Chelsea tri. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider