Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bitka za Josea

Poruka navijača Intera s Meazze dirnut će u srce Josea Mourinha

U sinoćnjoj uzvratnoj polufinalnoj utakmici Talijanskog nogometnog kupa između Intera i Rome na San Siru navijači "nerazzurrra" su po tko zna koju put zazvali ime nekadašnjeg im trenera Josea Mourinha...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pod portugalskim stručnjakom Inter je 2010. godine osvojio trostruku krunu, ali ti se dani danas čine kao davna prošlost. U prvenstvu je milanski sastav danas tek sedmi izvan pozicija koje vode u Europu, dok su u Talijanskom kupu zaustavljeni u polufinalu s ukupnih 5-3.

"Nakon Mourinha osjećamo se kao siročad nekoga tko zna kako prenijeti osjećaj pripadanja ovim bojama", stajalo je na velikom transparentu koji su razvili Interovi navijači uoči sinoćnje utakmice koju je njihova momčad izgubila s 3-2.

Interovi navijači nisu jedini koji su u posljednje vrijeme zazvali aktualnog Realovog trenera da ih dođe spasiti. Isto rade i navijači Chelseaja koji ne mogu smisliti aktualnog privremenog trenera Rafu Beniteza, te su u nedavnoj polufinalnoj utakmici FA Cupa protiv Manchester Cityja razvili zastavu s napisom "Posebni. Genije, Legenda. Jose vrati se kući".(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider