Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mancini ga otvoreno kritizirao

Popucali odnosi: Zvijezda Cityja seli u PSG?

Francuski nogometni reprezentativac Samir Nasri (25) sljedećeg bi ljeta lako mogao napustiti svoj aktualni klub Manchester City. Kao nova destinacija najviše se spominje ime PSG-a...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Razlog mogućeg Nasrijevog transfera su navodno popucali odnosi sa menadžerom Robertom Mancinijem. Talijanski strateg nedavno je Nasrija otvoreno kritizirao u javnosti, što je bivšeg igrača Marseillea i Arsenala šokiralo.

''Mislim da Samir ima fantastične kvalitete. Sa kvalitetama koje ima trebao bi uvijek igrati dobro i u svakoj utakmici donositi prevagu. Igrač njegove kvalitete trebao bi biti jedan od najboljih u Europi, ali to se ne događa. Samir može biti bolji nego ove godine, on je vrhunski igrač, ali ne igra na svojoj razini. Igra na 50% svojih mogućnosti'', rekao je nedavno Mancini.

City je 2011. godine uspio dovesti Nasrija ispred nosa PSG-u, kojem ne bi bio problem isplatiti 170.000 funti njegove tjedne plaće koliko sada dobiva.

Engleski mediji navode kako bi ključan faktor koji će presuditi o Nasrijevoj budućnosti mogla biti činjenica hoće li Mancini ostati na klupi "građana" na kraju sezone. Nasrija ugovor za "građane" veže do ljeta 2015. godine. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider