Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Bizarna situacija u Moskvi

Poljakinja slomila nos Ukrajinki: Hrvatska šampionka dotrčala pomoći!

Bizaran se incident dogodio jutros na zagrijavanju uoči kvalifikacija u bacanju diska za atletičarke na Svjetskom prvenstvu u Moskvi...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Naime, ukrajinska bacačica diska Natalija Semenova, brončana sa posljednjeg Europskog prvenstva u Helsinkiju, slomila je nos tako što ju je slučajno udarila Poljakinja Zaneta Glanc.

>> Sandra Perković lakoćom u finale s trećim rezultatom

U trenutku udarca Glanc je sjedila u prostoru predviđenom za atletičarke i simulirala izbačaj, kada je naletjela Semenova.

"Bila sam kraj nje. Poljakinja se zagrijavala i udarila ju je u lice. Njen nos je slomljen. Kada sam to vidjela dotrčala sam joj pomoći. Odnijela sam joj svoj ručnik i malo vode", izjavila je hrvatska bacačica diska Sandra Perković za Reuters.

Semenova je usprkos ozljedi nastupila u kvalifikacijama, ali njen jedini ispravan hitac od 55.79 metara bio je dovoljan tek za 23. mjesto, daleko od njenog najboljeg ovosezonskog rezultata (61.41). (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider