Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
On ga želi spasiti

Pojavio se klub koji želi iskoristiti loš odnos Mourinha i kralja asistencija

Najgore je promjena trenera na Stamford Bridgeu i dolazak Josea Mourinha u Chelsea utjecala na odličnog španjolskog nogometaša Juana Matu koji vrlo rijetko igra.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prošle je sezone, dok je trener Chelseaja bio Rafael Benitez, Mata bio najbolji igrač londonskog kluba, ali ove sezone se sve okrenulo za njega. Za vikend protiv Fulhama nije niti konkurirao za momčad.

>> Mourinho si dao novi nadimak i otkrio gdje su najbolji novinari

"Mata mora naučiti drugačije igrati. Tražim nešto novo od njega i on se mora priviknuti na to", rekao je Jose Mourinho i dodao:

"Neka me Mata samo uvjeri u to da sam pogriješio što ga držim podalje od udarne momčadi."

Inače, tijekom ljeta se Mata dovodio u kontekst odlaska. Spominjao se odlazak u Barcelonu, pa ga je navodno Chelsea nudio Manchester Unitedu u vidu razmjene s Wayneom Rooneyjom, pa na kraju i dolazak u Manchester City. Nove informacije govore da ga želi spasiti baš njegov prošlosezonski trener Rafael Benitez koji ga želi u siječnju u svom novom klubu Napoliju. Navodno će talijanski južnjaci uskoro početi i pregovore.

Podsjetimo samo da je Mata prošle sezone u plavom dresu Chelseaja postigao 19 pogodaka i imao čak 35 asistencija tijekom 63 nastupa u svim natjecanjima.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider