Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ostali su u ligi, ali...

Pogodite koji klub iz Premierlige se prvi riješio menadžera

Španjolski stručnjak Pepe Mel nije više menadžer West Bromwich Albiona. Tek što je završilo englesko prvenstvo, Mel je s klubom dogovorio raskid ugovora.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

West Bromwich Albion uspio se spasiti od ispadanja iz Premierlige, no Mel nije nikoga oduševio i nakon samo četiri mjeseca za kormilom ove momčadi napustio je klupu.

Pepe Mel je u 17 utakmica na klupi WBA upisao svega tri pobjede i drugi posao koji je odrađivao u ovoj sezoni ne može proglasiti uspješnim. Sezonu je započeo na klupi Betisa, međutim nakon serije loših rezultata u prosincu prošle godine dobio je otkaz.

S WBA imao je potpisan 18-mjesečni ugovor koji je sada raskinut: "Zahvaljujemo Pepu na svemu što je napravio u ova četiri mjeseca, na ostanku u ligi i želimo mu sve dobro u karijeri. I trener i klub imali su najbolje namjere, međutim nakon današnjeg razgovora i sagledanja ukupne situacije, složili smo se da je razlaz najbolje rješenje. Zahvalni smo igračima i trenerima što su stajali uz Pepa do kraja sezone i pomogli da u ovom teškom natjecanju ne ispadnemo iz lige", poručio je sportski direktor WBA Richard Garlick.

WBA je zaključio sezonu na 17. mjestu na ljestvici s tri boda više od prvog sljedećeg, Norwicha, koji seli u Championship.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider