Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Messi poručio

'Pogodile su nas te užasne situacije, ima važnijih stvari od rezultata'

U razgovoru za Fifa.com najbolji svjetski nogometaš Lionel Messi objasnio je kako su zdravstveni problemi njegovog suigrača Erica Abidala i trenera Tita Vilanove utjecali na momčad...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Abidal je u ožujku 2012. godine podvrgnut transplataciji jetre, dok je Vilanova prošlog mjeseca podvrgnut operativnom zahvatu tumora partotidne žlijezde.

''Jako nas je to pogodilo. Činilo se kako da se jedno zaredalo za drugim, a postoje stvari koje su puno važnije od rezultata i forme'' rekao je Messi.

''To su zaista užasne situacije. Naravno da su nas teško pogodile, ali nekako smo se izvukli iz svega držeći se zajedno. A hvala Bogu stvari su se počele popravljati za obojicu, Abidala i Tita. Iako Tito mora proći kroz još puno tretmana, svi znakovi su dobri i to je najvažnije.

Omaleni Argentinac potom je objasnio kako su se stvari promijenile za njega vezano uz reprezentaciju.''

''Reprezentacija se promijenila. Da bi stvari krenule na bolje moraju svi sudjelovati, ne samo jedan igrač. A nije kao da su prije stvari išle loše samo meni, one nisu bile dobre za reprezentaciju kao cjelinu iz nekog razloga. Ali jednom kada smo počeli pobjeđivati i rezultati su se popravili, sve je postalo lakše. Navijači su sada iza nas, tisak nije tako kritičan kao što je bio u prošlosti i u mogućnosti smo obavljati posao puno drugačije, na smireniji način.''

''Povrh svega dobivate više poštovanja od vaših protivnika zbog forme u kojoj se nalazite. Najveća promjena bili su rezultati, najjednostavnije rečeno'', rekao je igrač koji je u dresu "gauča" u 2012. godini zabio 12 golova.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider