Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dobio i pitanje o Pepeu

Pogledajte što je Mourinho rekao o Barcinoj potvrdi naslova

Ono što se velikim dijelom sezone znalo u subotu navečer je dobilo i potvrdu. Nogometaši Barcelone su i službeno postali novi prvaci španjolske Primere i to nakon što je Real odigrao 1-1 kod Espanyola...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener Reala Jose Mourinho iskoristio je trenutak, te je čestitao katalonskoj momčadi na naslovu.

''Želim čestitati Barceloni, njihovom treneru, igračima i navijačima. Prošle smo godine najbolji bili mi i pričali smo o velikom uspjehu kojeg smo ostvarili. Sada je došao red na njih i trebamo priiznati da su bili najbolji'', rekao je Mourinho.

Opet je Portugalac morao odgovarati na "škakljiva" pitanja, a ovom je prilikom to bio odnos s Pepeom, odnosno, njegovo izostavljanje, kao i najava Mourinha da ga više neće koristiti do kraja sezone.

''Ma, koga to zanima, to uopće nije važno. Dobili smo novog prvaka, a vi me pitate o jednom nogometašu. Ja sam trener, a ne čovjek koji ispunjava nečije želje. Isto tako, nekada ću podijeliti svoje razloge, a nekada neću'', rekao je Mourinho.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider