Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Novi veliki izazov

Pogledajte spektakularan doček Didiera Drogbe u Istanbulu!

U petak poslijepodne je u Istanbul doputovao 34-godišnji Didier Drogba, nogometaš Obale Bjelokosti i veliko siječanjsko pojačanje Galatasarayja, tamošnjeg prvaka i trenutačno vodeće momčadi prvenstva...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nastupao je Drogba s reprezentacijom na Afričkom Kupu nacija, ali je u međuvremenu njegova momčad ispala, pa je Drogba ranije od očekivanog krenuo prema svom novom klubu.

Podsjetimo da je Drogba još prošle sezone itekako uspješno igrao u Chelseaju, te je najzaslužniji što je londonski klub postao prvakom Europe. Potom je Drogba napustio Stamford Bridge i uputio se prema Kini gdje je potpisao ugovor s Shanghai Shenhuom.

Taj je klub, inače, najavio da će uputiti žalbu FIFA-i na potpisani ugovor Drogbe i Galatasarayja, jer Kinezi tvrde da je taj ugovor nevaljan, te da je Bjelokoščanin i dalje igrač kluba iz Shanghaija.

"Izuzetno mi je drago što sam ovdje. Ovo je novi veliki izazov u karijeri i nova epizoda kojoj se radujem. Nadam se da će sve biti uspješno", rekao je Drogba turskim novinarima po dolasku u Istanbul.

"Našao sam se s trenerom Fatihom Terimom, ali znam ga i od ranije, kada smo igrali protiv reprezentacije Turske. Bit će ovo ugodno druženje, nadam se, s mnogo sportskog uspjeha", završio je Drogba. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider