Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čudesan potez

Gol koji ćete više puta 'vrtjeti': Remek-djelo asa Lyona protiv Reala!

Lyon i Real Madrid remizirali su 2:2 u prijateljskoj utakmici na Gerlandu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Lyona i madridskog Reala remizirali su 2-2 u prijateljskom ogledu odigranom na Gerlandu. Lyon je imao sigurnu pobjedu u rukama, ali je primio dva pogotka u posljednjih dvanaest minuta.

Lyon je bio bolja momčad tijekom prvog dijela, pa je to i materijalizirao pogotkom Clementa Greniera u 20. minuti. Bila je to fantastična reakcija Lyonovog igrača koji je na čudan način zahvatio loptu, pomalo okrenut leđima vratima, pri čemu je napravio i laganu piruetu. Promjene potom nije bilo sve do 62. minute kada je argentinski napadač Lisandro Lopez povećao na 2-0 za domaćina.


Lyon 2-2 Real Madrid goalsandsoccer.com by goalsandsoccer

Tada su već Cristiano Ronaldo, Özil i još neki nominalno najjači igrači Reala bili na klupi, pa se očekivalo da će Madriđani i upisati poraz u Francuskoj. No, prvo je 20-godišnji Alvaro Morata smanjio na 2-1, a potom je u 85. minuti brazilski 21-godišnjak Casemiro pogodio za konačnih 2-2.

Hrvatski nogometaš Luka Modrić je u igru ušao na startu drugog poluvremena, te je pridonio boljoj igri gostiju u nastavku. (TS) 

Prijateljska utakmica:

Lyon - Real Madrid 2-2 (Grenier 20, Lopez 62 / Alvaro Morata 78, Casemiro 85)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider