Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prava nepravda

Pogledajte majstoriju! I vama će biti žao što ovo nije ušlo u gol...

Fantastična solo akcija stiže nam iz Brazila…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sinoć su se u 36. kolu tamošnje Serie A sastali Sao Paulo i Botafogo. Završilo je 1:1, a potez utakmice definitivno je napravio Paulo Henrique Ganso.

Nekada suigrač Neymara u Santosu, Ganso je odavno označen jednim od najvećih talenata brazilskog nogometa. Dugo se spominjao kao velika želja Milana, navodno je Silvio Berlusconi u njemu vidio novog Kaku

Ipak, ozljede su usporile uzlet Gansa koji je u međuvremenu iz Santosa prešao u Sao Paulo. Niti ove sezone nije briljirao, daleko je od dresa brazilske reprezentacije, no 24-godišnji ofenzivac nije zaboravio igrati nogomet.

Prošle srijede je zabio krasan pogodak Ponte Preti u prvom susretu polufinala Cope Sudamericana (poraz Sao Paula 1:3), da bi protiv Botafoga održao malu 'školicu' tehnike i driblinga. U nekoliko sekundi pokazao je Ganso neviđenu lakoću baratanja loptom, potom prodao 'čevape' svom čuvaru i praktički iz mrtvog kuta 'piknuo' preko golmana. Lopta je pogodila vratnicu, šetala se po gol crti, ali nije htjela u mrežu… Kakva šteta!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider