Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Akrobacija sa žvakom

Pogledajte majstoriju Arsenalova igrača od 50 milijuna eura!

Mesut Özil je izbacio žvakaću gumu iz usta, udario ju nogom u zrak i potom ju bez problema ponovno ubacio u usta.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Njemački nogometni reprezentativac Mesut Özil pojačao je minulog ljeta redove londonskog Arsenala i odmah je s nekoliko asistencija i sjajnih poteza pokazao zašto ga je menadžer Arsene Wenger platio 50 milijuna eura...

>> Uzbuna u Realu: Svađe u svlačionici, a Ronaldo već zagrmio – OZIL!

Arsenal je u subotu gotovao kod Swanseaja u sklopu 6. kola engleske Premierlige, te je već na zagrijavanju pokazao koliko je talentiran.

Özil je prilikom trčanja izbacio žvakaću gumu iz usta, udario ju nogom u zrak i potom ju bez problema ponovno ubacio u usta. Nakon toga je još "nabacio" osmijeh, pretpostavlja se svojem suigraču koji ga je vidio kako izvodi ovu "majstoriju".

Arsenal je u tom susretu slavio u Walesu slavio s 2-1, a Nijemac je, iako nije bio direktan asistent, sudjelovao kod postizanja oba pogotka. "Topnici" nakon šest odigranih utakmica vode na prvenstvenoj ljestvici s 15 bodova, dva više od Liverpoola i Tottenhama. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider