Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Running Man' u Vijetnamu

Pogledajte ludu potjeru fanatičnog navijača za igračima Arsenala!

Anegdota koju su u ponedjeljak doživjeli igrači Arsenala u Hanoiju, govori da su neki vijetnamski ljubitelji nogometa fanatični sljedbenici 13-trostrukog prvaka Engleske...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Arsenal se nalazi na turneji po jugoistočnoj Aziji. „Topnici“ su trenutačno u Vijetnamu gdje engleski Premiership uživa veliku popularnost. Vijetnam ima preko devedeset milijuna stanovnika, a mnogi od njih navijaju za Arsenal.

Iako će neki reći da se radi o takozvanim „instant navijačima“, koji svako malo mijenjaju klupske boje ovisno o uspjesima klubova, anegdota koju su u ponedjeljak doživjeli igrači Arsenala u Hanoiju, glavnom gradu Vijetnama, govori da su barem neki vijetnamski ljubitelji nogometa fanatični sljedbenici 13-trostrukog prvaka Engleske.

Arsenalova momčad krenula je autobusom iz svojeg kampa na sjeveru Vijetnama u turistički obilazak Hanoija. Dok se Arsenalov autobus probijao kroz gradsku vrevu višemilijunske metropole, za njim je potrčala skupina mladih Vijetnamac.

Neki od njih bili su odjeveni u dresove Arsenala. Većina ih je odustala od potjere nakon nekoliko stotina metara, ali jedan uporni mladić nastavio je trčati za autobusom. „Running Man“, kako su ga od milja nazvali igrači Arsenala, pratio je autobus punih pet kilometara.

Preskakivao je klupe, sudarao se s prolaznicima i stablima, a kad mu je ponestalo snage skočio je na motocikl koji se slučajno našao u prolazu. Na kraju su Arsenalove zvijezde zaustavile autobus i s ovacijama pozvali „Running Mana“ da im se pridruži u ostatku putovanja.

Igrači Arsenala odužili su mu se tako što su mu ostavili autograme na dresu, a mladi Vijetnamac za uspomenu se fotografirao i s menadžerom Arseneom Wengerom, koji nije skrivao smiješak na licu. Još da Wenger konačno osvoji poneki trofej s Arsenalom...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider