Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Transparent iznad Old Trafforda

Pogledajte leteću poruku razočarnih navijača ManUtd-a Davidu Moyesu!

Zanimljive su bile uvodne minute subotnjeg okršaja između Manchester Uniteda i Aston Ville na Old Traffordu. Ali ne na terenu, nego iznad njega...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kao što je bilo i najavljeno, dio razočaranih navijača Manchester Uniteda je unajmio zrakoplov koji je iznad stadiona pronio transparent s porukom ''Pogrešni - Moyes van''. Gledatelji na tribinama nisu baš s oduševljenjem dočekali ovu akciju usmjerenu protiv izrazito neuspješnog menadžera ''crvenih vragova'' Davida Moyesa.

No, da cijela priča postane još bizarnija, čim je navijački zrakoplov odletio, pojavio se drugi s kojeg se vijorio transparent s porukom ''Fergie back in - 6/1''. Bila je to reklama jedne kladionice koja je navijačima i potencijalnim kladiteljima poručila da je pao koeficijent na povratak Sir Alexa Fergusona na klupu Uniteda.

U 30 kola Premierlige, uoči subotnje utakmice protiv Ville, nogometaši Manchester Uniteda su ubilježili čak deset poraza i tek su na sedmom mjestu ljestvice. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider