Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ludnica u Muenchenu

Pogledajte kako su igrači Bayerna proslavili 23. titulu prvaka

Veliko slavlje dogodilo se u subotu u Münchenu. Nakon pobjede od 3-0 protiv Augsburga, u sklopu pretposljednjeg 33. kola Bundeslige, krenula je fešta s nogometašima Bayerna u glavnoj ulozi...

Nakon ogleda primili su igrači Bayerna 23. osvojeni pehar u klupskoj povijesti za prvaka Bundeslige, kojeg su osiguali i ranije. Dakako, s Allianz Arene je slavlje prebačeno u svaki kutak bavarske prijestolnice po kojoj je tog dana teklo tko zna koliko litara pive.

I svaki od nogometaša Bayerna se nije odvajao od pive - ili ju je ispijao ili zalijevao prvog do sebe, a velikoj fešti se prepustio i Mario Mandžukić, hrvatski nogometaš i ove sezone jedan od ključnih ljudi u momčadi Juppa Heynckesa.

Odjeveni u tradicionalne bavarske nošnje gradom i na glavnom trgu s navijačima su slavili nogometaši i prepustili se svim čarima fešte, makar su ispred njih još dva velika zadatka. Onaj veći, 25. svibnja protiv dortmundske Borussije (finale Lige prvaka na Wembleyju), te nešto manji, protiv Stuttgarta 1. lipnja (finale DFB Pokala). (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider