Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Naljutili ga

Pogledajte kako je Slaven Bilić izgubio živce u izravnom prijenosu

Bešiktaš se prilično namučio s Eskisehirsporom u prvenstvenom dvoboju igranom u nedjelju navečer, a Slaven Bilić bio je prilično ljut nakon susreta.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nedosuđeni kazneni udarac za njegovu momčad bio je razlog neraspoloženja. Pobjedu Bešiktašu donio je Ersan Gülüm golom u 89. minuti susreta, a Bilić smatra kako je susret mogao biti riješen i ranije da je dosuđen kazneni udarac za njegovu momčad.

''Sve što želim je jednaki tretman za moju momčad. To trenutno ne dobivamo, ali ćemo se svejedno do kraja boriti za naslov prvak'', rekao je Bilić.

Sudački ekspert za Spor Toto Super ligu, Nijemac Markus Merk, okarakterizirao je spornu situaciju kao ispravnom odlukom suca što je naljutilo Bilića koji je nakon toga napustio miks zonu.

''A prošli tjedan je bio kazneni udarac za Fenerbahçe?'', dodao je Bilić i udaljio se od mikrofona.

Inače, spomenuti Fenerbahçe u kolu ranije zaradio je dva sporna kaznena udarca koja su mu donijela pobjedu protiv Gençlerbirliğija 2-0.(TS)
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider