Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bitka za drugo mjesto

Pogledajte kako je Higuain u 90. minuti zabio za pobjedu Napolija u Torinu

Nogometaši Napolija svladali su u Torinu istoimenog domaćina s 1-0 u srazu 28. kola Serije A pogotkom argentinskog napadača Gonzala Higuaina u 90. minuti…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Momčad Rafela Beniteza u finišu utakmice je osigurala drugu uzastopnu ligašku pobjedu, odnosno četvrtu u zadnjih šest ogleda, uz dva remija, no sve je moglo biti sasvim drukčije da su domaćini iskoristili makar jednu od nekoliko prilika. Dvaput su pogodili okvir gola, odnosno čak 14 puta ove sezone, manje samo od Juventusa (15).

Na kraju je odluka pala u 90. minuti, kada je Higuain udarcem iskosa s desne strane matirao domaćeg vratara Padellija. Nogometaši i navijači Torina bili su bijesni zbog tog pogotka, smatrajući da je Higuain u borbi za loptu odgurnuo s rukama poljskog braniča Kamila Glika, koji je pao na travnjak.


Goal Higuain - Torino 0-1 Napoli - 17-03-2014... by bey24

Napoli se s ovom pobjedom po broju bodova izjednačio s drugoplasiranom Romom, sada obje momčadi imaju po 58 bodova, ali ''vučica'' uz dvije utakmice manje. Jednu od njih će odigrati kasnije u ponedjeljak navečer protiv Udinesea. Torino je ostao 10. s 36 bodova. (TS) 

Serie A, 28. kolo:

Torino – Napoli 0-1 (Higuain 90)

Roma – Udinese (21.00)

Redoslijed: 1. Juventus 75, 2. Roma 58 (-2), 3. Napoli 58, 4. Fiorentina 48, 5. Inter 47…

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider