Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Viole u finalu Kupa

Pogledajte golčinu: E, ovo je vrijedno finala Kupa!

Nogometaši Fiorentine kao prvi su se plasirali u finale talijanskog Kupa. U uzvratu u Firenci su pobijedili Udinese 2:0.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Time su nadoknadili minus od jednog pogotka iz prve utakmice koja je završila slavljem Udinesea 2:1. Već u 14. minuti, na asistenciju Joaquina, pogodak je za domaćina postigao Manuel Pasqual.

Apsolutno najljepši trenutak utakmice dogodio se u 61. minuti kada je Kolumbijac Juan Cuadrado zabio fantastičan pogodak s dvadeset metara. Odapeo je Kolumbijac, a lopta se gromovito od gredu odbila u gostujuću mrežu.

Nakon tog gola gosti su stisnuli tražeći pogodak koji bi ih odveo u produžetke, no do njega nisu došli. Najbolju je šansu imao kolumbijski nogometaš Muriel, ali je u 94. minuti slabo pucao. Izuzetno su nervozni bili gostujući igrači u završnici, pa su na samom kraju i pocrvenili Agyemang-Badu i Domizzi.

Hrvatski nogometaši Igor Bubnjić i Ivan Kelava su ostali na klupi Udinesea tijekom cijelog ogleda, dok Ante Rebića nije bilo u kadru Fiorentine.

Podsjećamo kako se u drugom polufinalu sastaju Roma i Napoli. Prva utakmica na rimskom Olimpicu je završila pobjedom Rome 3:2, a uzvratna se utakmica igra u srijedu.

Talijanski kup, polufinale (uzvratna utakmica):

Fiorentina - Udinese 2:0, prva utakmica 1:2 (Pasqual 14, Cuadrado 61)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider