Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dva prekrasna slobodnjaka

Pogledajte fantastične golove Radoševića za mladu momčad Napolija

Josip Radošević debitirao je za Napoli, ali ne za prvu momčad nego za ekipu do 20 godina.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Napoli je na snažnom Viareggio Cupu s 4:0 pobijedio Lecce, a Radošević je bio autor prvog i posljednjeg pogotoka.

Mrežu Leccea načeo je u 26. minuti, kada je iskosa s lijeve strane na spavanju uhvatio suparničkog vratara i zabio sličan pogodak poput onog Andree Pirla našoj reprezentaciji na Euru u Poljskoj.

Napoli je drugim i trećim golom potpuno riješio pitanje pobjednika, a u 81. minuti Talijani su se još jednom upoznali s gromovitom desnicom mladog Dugopoljca.

Nekoliko je kandidata bilo za izvođenje slobodnog udarca, ali tukao je Radošević, i skinuo paučinu iz gornjeg lijevog kuta Lecceova gola...

"Uživao sam u utakmici jer sam osjećao da se odlično razumijem na terenu sa svim suigračima. Drago mi je što mi je trener ukazao povjerenje", rekao je za službenu internet-stranicu Napolija Radošević.

Radoševića je nahvalio Giordano Bruno, nekadašnji Napolijev igrač iz 80-ih godina: "Kada je kod nas stigao nogometaš iz Hrvatske vjerojatno su mnogi pretpostavili kako je u pitanju tehnički sjajan igrač, talentiran i prepun imaginacije. No, Radošević je drugačiji primjer. On je strašno jak, baš me podsjeća na Gattusa."

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider