Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Lob sa sredine terena

Pogledajte fantastičan pogodak u posljednjoj minuti utakmice!

Jair Benitez, član MLS momčadi iz Dallasa, postigao je zaista fantastičan pogodak...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kolumbijski nogomet u posljednje vrijeme proživljava pravi preporod, a dio njega definitivno dosad nije bio 34-godišnji Jair Benitez, inače član MLS momčadi iz Dallasa.

Zbog svojih godina vjerojatno neće niti biti, ali da u njegovim nogama ima još mjesta za majstorije pokazao je u subotu navečer. Njegova je momčad s 3-1 na domaćem travnjaku pobijedila Vancouver, a Benitez je postigao fantastičan pogodak u posljednjoj minuti ogleda.

Povukao je kontru, ali se već na sredini travnjaka odlučio za majstorsku završnicu akcije. Vidio je suparničkog vratara istrčalog sa svojih vratiju, te je odapeo sa sredine terena ljevicom. Naciljao je točno toliko da lopta sleti ispod grede gostujućih vratiju, ali i da je vratar Vancouvera ne može uhvatiti.

Spomenimo da je u subotu navečer prvak Los Angeles Galaxy poražen doma od Colorada s 1-0, a losanđeleski je klub trenutačno treći na ljestvici Zapadne konferencije s pet bodova manje od prvoga Salt Lakea. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider