Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Konačno dočekali

ANKETA Počinje Liga prvaka: Tko je najveći favorit?

Večeras počinje natjecanje po skupinama u Ligi prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na rasporedu je osam utakmica u grupama A, B, C i D, a s obzirom da nitko od ruskih klubova nije domaćin, svi dvoboji počinju u 20:45.

U skupini A Manchester United je domaćin Bayeru iz Leverkusena, dok se u San Sebastianu sastaju Real Sociedad i Šahtar, naših reprezentativaca Srne i Eduarda.

U skupini B dva giganta gostuju kod momčadi kojima je poslije ždrijeba predodređena borba za treće mjesto - Juventus je kod Kopenhagena, a Modrićev Real kod Galatasarayja, kojeg će predvoditi Drogba i Sneijder.

Zlatan Ibrahimović i društvo također će imati težak ispit na jugoistoku Europe, čeka ih okršaj s Olympiakosom u Pireju, dok je Benfica u drugom dvoboju skupine C domaćin Anderlechtu.

U obranu naslova Bayern kreće na Allianz Areni, gdje mu stiže moskovski CSKA. Manchester City u protekle dvije sezone unatoč velikim ulaganjima natjecanje je završavao u skupini, a ove (u skupini D) počinje na zapadu Češke, protiv Viktorije Plzen.

Tko je, po vama, prvi favorit Lige prvaka?

Ukupno glasova:

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider